O nama

Firma GUMATOP DOO osnovana je 2015. godine u Nišu.

Naša osnovna delatnost je uvoz i distribucija tehničkih proizvoda od gume i prateće opreme – gumenih rolni sa platnenom armaturom i bez nje, gumenih podnih obloga, gumenih creva za benzin, ulje, naftu, vrelu vodu, antifriz, acetilen, kiseonik, PVC creva, pneumatskih creva PA-PU-PE, pneumatskih konektora, brzih spojnica, šelni, O ringova, klingerita, auto i moto guma i auto opreme, električnih skutera itd.

Predano se radi na širenju asortimana u skladu sa potrebama tržišta. U proteklim godinama razvili smo široku mrežu dobavljača u zemlji i inostranstvu. Kvalitet našeg rada prepoznali su naši poslovni partneri. Distributeri smo brendova: Toyo, Gufero i Genergia.

Naši kupci su iz različitih sfera, počev od industrijskih giganata, maloprodavaca, do samostalnih servisera i radionica koji se bave servisiranjem postojeće i izgradnjom nove opreme i mašina.

Sarađujemo sa kurirskim službama koje isporučuju naše pakete sa robom na adresu svakog našeg kupca u celoj Srbiji. Model slanja robe je “danas za sutra” po veoma povoljnim cenama. Takođe, kupovina se može obaviti i u našem objektu na adresi Matejevački put 96, Niš.

BRINEMO O KUPCU I NJEGOVIM POTREBAMA

NAŠI PARTNERI

partner gufero
partner vgp
partner toyo tires
partner genergia