Naše Usluge

Firma GUMATOP DOO osnovana je 2015. godine u Nišu.

Pored širokog spektra proizvoda koje nudimo, firma GUMATOP DOO pruža i sveobuhvatne usluge servisa i održavanja vašeg vozila. Bilo da se radi o privatnom automobilu, teretnom vozilu ili motociklu, naš tim stručnjaka je tu da vam pruži kvalitetnu uslugu koja će održati vaše vozilo ili vozni park u besprekornom stanju.

Naša radionica opremljena je najsavremenijom opremom i alatima kako bismo mogli da obavimo sve vrste servisnih intervencija na vašem vozilu, od rutinskog održavanje do složenih popravki motora, menjača, sistema oslanjanja, kočnica do električnih sistema.

Pored toga, pružamo sve vrste vulkanizerskih usluga neophodnih za očuvanje bezbednosti vašeg vozila. Vršimo sve vrste radova na gumama, uključujući popravke probušenih guma, balansiranje točkova, zamenu i montažu guma.

Bezbednost i zadovoljstvo naših klijenata su na prvom mestu. To je ono što nas čini pouzdanim partnerom za sve Vaše potrebe u vezi sa automobilima i gumama.

Zakažite svoj termin još danas i dozvolite nam da Vam pokažemo zašto smo pravi izbor za Vas!

Usluge koje Gumatop pruža

Naše usluge

vulkanizerske usluge

Vulkanizerske usluge

Pružamo sve vrste vulkanizerskih usluga neophodnih za očuvanje bezbednosti vašeg vozila. Sa vrhunskom opremom i iskusnim osobljem, garantujemo Vam brzu i efikasnu uslugu koja će osigurati glatku vožnju i produžiti životni vek vaših guma.

servis vozila

Servis vozila

Pružamo sve vrste servisnih intervencija kako bismo Vaše vozilo održali u vrhunskom stanju. Sa našim iskusnim mehaničarima posvećenim kvalitetu usluga koje pružaju, garantujemo Vam pouzdanost i sigurnost Vašeg vozila na putevima.

BRINEMO O KUPCU I NJEGOVIM POTREBAMA

NAŠI PARTNERI